انتخابات 1400
-
آیا کارنامهی نمایندگان مجلس یازدهم به عنوان وکلای ملت قابل دفاع است؟
نمایندگان مجلس به موجب اصل شصت و هفتم قانون اساسی سوگند یاد میکنند تا در حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم و استقلال کشور و آزادی مردم و تامین مصالح آنان انجام وظیفه کنند.
-
احتمال برگزاری انتخابات بصورت الکترونیکی در لرستان
معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان گفت : برای رعایت موازین قانونی بر برگزاری الکترونیکی انتخابات اهتمام ویژه می شود.
-
روایت مهاجری از نتایج یک «نظرسنجی» / مشارکت زیر ده درصد در تهران و ۱۸ درصدی در کل کشور / ۵۸ درصد مردم از انتخابات اسفندماه خبر ندارند
جماران نوشت: روزنامه نگار اصولگرا می گوید: آن تصوری که همیشه وجود داشت که میزان مشارکت در انتخابات مجلس بالذات بالاست، الان دیگر این وجود ندارد. به هرحال ساختار قومی و جمعیتی به هم ریخته است و موضوع قومیت به عنوان یک مسأله اصلی در جامعه ایران همچون گذشته نقش موثری در حوزه های انتخابیه ایفا نمیکند.
تیتر اخبار
-
مهندس محمد سلطان پس از سالها خدمت در دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران و بستری شدن در بیمارستان شهید مدرس تهران بر اثر ابتلا به کرونا به لقاءالله پیوست.
امیر دریادارمحمد سلطان به دیدار معبود شتافت
0 نظر -
درخواست جمعی از تولیدکنندگان داخلی لوازم خانگی مبنی بر ممنوعیت واردات از دو شرکت کره جنوبی مورد تایید و تأکید رهبر انقلاب قرار گرفت.
دولت جلوی شکسته شدن کمر شرکتهای لوازم خانگی داخلی را بگیرد
0 نظر -
شکست رکورد جهانی پرش طول به همت پیشکسوت 82 ساله کاشانی
پیشکسوت ۸۲ ساله کاشانی رکورد جهانی پرش طول را شکست.
0 نظر -
از قدیم الایام گفته اند بروکار می کن مگو چیست کار = که سرمایه جاودانی است کار حدود 1400 سال پیش پیامبرعظیم الاشان اسلام اقتصاد مقاومتی را در نیروی کار دانسته
چراگرانی وچراارزش تومان پائینه/مقصرچه کسی است
0 نظر -
ساماندهی معتادان متجاهر در اردستان؛ دغدغهای که در پیچ و خم بروکراسی اداری گرفتار شده است
0 نظر -
کوهنورد کاشانی جوانترین کوهنورد صعودکننده کشور به هشتمین قله مرتفع دنیا لقب گرفت
0 نظر
چه کسی آنلاین است؟
اخبارعلمی, تولیدی,صنعتی (15)
اقتصادنیوز؛ در حالی که این ویروس طی چند ماه گذشته به ۵۰ کشور سرایت کرده است، از ۵۴ کشور آفریقایی فقط در کشورهای مصر، الجزایر و نیجریه یک تن به این ویروس مبتلا شده اند.
راز مصونیت قاره آفریقا از ویروس کرونا چیست؟
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
در حالی که این ویروس طی چند ماه گذشته به ۵۰ کشور سرایت کرده است، از ۵۴ کشور آفریقایی فقط در کشورهای مصر، الجزایر و نیجریه یک تن به این ویروس مبتلا شده اند.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا؛ ویروس جدید کرونا اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی برای اولین بار در شهر ووهان چین شناسایی و گزارش شد و پس از آن به سرعت به کشورهای مختلف جهان به جز آفریقا سرایت کرد؛ حالا در خصوص این موضوع بسیاری می پرسند "چرا در حالی که این ویروس طی چند ماه گذشته به ۵۰ کشور سرایت کرده، ولی آفریقا را تحت تاثیر قرار نداده است؟
به گزارش سازمان جهانی بهداشت طی نزدیک به سه ماه گذشته بیش از ۸۰ هزار تن در ۵۰ کشور جهان به این ویروس مبتلا شده اند. بورس های جهانی فقط در چند روز گذشته بیش از ۳۳۰۰ میلیارد دلار ارزش خود را از دست داده اند، ولی گویی در آفریقا از کرونا خبر چندانی نیست!
براساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، در چین که کانون اصلی شیوع این بیماری محسوب می شود بیش از ۷۹ هزار تن در کره جنوبی بیش از ۳ هزار تن در ایتالیا ۹۰۰ تن ، در ژاپن ۲۴۰ تن ، در آمریکا ۷۰ تن ، در فرانسه ۶۰ تن ، در آلمان ۵۵ تن ، در اسپانیا بیش از ۴۰ تن و .... به این ویروس مبتلا شده اند .
این در حالی است که از ۵۴ کشور آفریقایی فقط در کشورهای مصر، الجزایر و نیجریه یک تن به این ویروس مبتلا شده اند . فرد مبتلا در نیجریه یک ایتالیایی است که به این کشور سفر کرده است!
نکته حایز اهمیت و قابل تامل اینکه قاره آفریقا درسه دهه اخیر و بویژه درسالهای گذشته بیشترین مراودات و مبادلات را با چین به عنوان کانون انتشار ویروس کرونا داشته ولی از ابتلا فراگیر به این بیماری مصون مانده است؛ و این پرسشی است که ذهن تحلیلگران را به خود مشغول کرده است.
این پرسش هنگامی جدی تر مطرح می شود که بدانیم در حدود ۲ میلیون چینی در کشورهای مختلف آفریقا کار و یا زندگی می کنند. بیش از ۱۰ هزار شرکت بزرگ و کوچک چینی در سراسر آفریقا فعالیت دارند و نزدیک به ۵۰ درصد از بازار ساخت و سازهای آفریقا را در اختیار خود گرفته اند و بیش از ۳ هزار پروژه مهم زیر ساختی در آفریقا توسط چینی ها در حال اجرا است؛ با این وجود آفریقا همچنان از ابتلا به این ویروس مصون مانده است.
تا چند روز پیش ، روزانه ۸ پرواز بین چین و کشورهای آفریقایی انجام می شد و صدها مسافر را از چین به آفریقا و بالعکس منتقل می کرد. مسافران چینی بزرگترین گروه مشتریان خطوط هوایی اتیوپی یعنی بزرگترین شرکت هواپیمایی آفریقا را تشکیل می دهند. این میزان سفر از چین به آفریقا بهترین راه برای انتقال ویروس کرونا به این قاره بود ولی چنین نشد.
نبود امکانات تشخیص
در پاسخ به این ابهام (نبود امکانات تشخیص) ممکن است گفته شود که کشورهای آفریقایی فاقد امکانات لازم برای تشخیص این ویروس هستند ، ولی اعلامیه سازمان جهانی بهداشت با این فرضیه مطابقت نمی کند. براساس اعلام این سازمان ، کیت های شناسایی ویروس کرونا در اختیار ۱۹ کشور آفریقایی از جمله در نیجریه، گابون، کامرون، اتیوپی، کنیا، زامبیا، سیرالئون قرار گرفته است.
ضمن اینکه کشورهای قاره آفریقا پیش از این با ویروس هایی نظیر سارس و ابولا دست به گریبان بودند و تجربه بسیاری در شناسایی اینگونه بیماری ها دارند.
از سوی دیگر حتی اگر امکانات شناسایی این ویروس در آفریقا وجود نداشت، مرگ و میر ناشی از این بیماری کافی بود که موارد ابتلا به راحتی شناسایی و گزارش شود.
گرما مانع ابتلا به ویروس کرونا
برخی در پاسخ به سوال یاد شده اینگونه مطرح می کنند که گرمای محیط مانع ابتلا و شیوع ویروس کرونا می شود و به همین دلیل کشورهای آفریقایی تا کنون از این ویروس در امان مانده اند . با این وجود این فرضیه براساس مشاهدات محیطی مطرح می شود و تاکنون بصورت علمی و آزمایشگاهی به اثبات نرسیده است. هیچیک از متخصصین و نهادهای بهداشتی جهان تا کنون این فرضیه را تایید نکرده اند.
اینکه کشورهای آفریقایی تا کنون از شیوع و گسترش این بیماری در امان مانده اند قطعا موجب خشنودی جامعه بشری است و در آن تردیدی نیست. نکته حایز اهمیت این است که برای این پدیده باید یک توضیح علمی و منطقی وجود داشته باشد. آیا آفریقا نسبت به این ویروس مصونیت دارد یا ... ؟!
با وجود گلایه مندی دامداران از انباشتگی دام در واحدهای دامداری و افت محسوس قیمت، اما قیمت گوشت در خرده فروشیها همچنان بالاست.
دلالها گوشت را ۴۵ هزار تومان گران کردند
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سال گذشته در پی نوسان نرخ ارز، بسیاری از قاچاقچیان اقدام به خروج غیرقانونی دام از مرزهای کشور کردند که همین امر زمینه را برای کمبود و التهاب قیمت در بازار فراهم کرد و کار را به جایی رساند که مسئولان در شرایط بحران ارزی و جنگ اقتصادی اقدام به واردات بی رویه گوشت کردند که این امر علاوه بر خروجارز زمینه را برای نابودی تولید داخل فراهم کرد.
آمارها نشان می دهد که امسال به سبب شرایط مساعد مرتع و بارش های مناسب، تولید دام سبک و سنگین در حدی است که بسیاری از دامداران از انباشتگی دام در واحدهای دامداری گلایه مند هستند و همواره خواهان تدابیری همچون صادرات برای رفع معضل کنونی هستند که در مقابل رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی معتقد است که داشته های فعلی تنها جوابگوی نیاز بازار است و صدور مجوز صادرات دام هر چند محدود می تواند بر تلاطم بازار گوشت دامن بزند.
ماجرا تنها به این جا ختم نمی شود چرا که بنابر آمارهای مختلف از میزان انباشتگی دام در استان های مختلف انتظار می رفت که قیمت گوشت برای مصرف کننده افت محسوسی داشته باشد که متاسفانه علی رغم کاهش قیمت دام، نرخ گوشت در قصابی ها همچنان بالاست و هر یک از فروشندگان دلایلی برای این گرانی ها مطرح می کنند که با این وجود جای این سوال مطرح است که گره کور گرانی گوشت قرمز چه زمانی باز خواهد شد؟
بسیاری از مسئولان بر این باورند امسال با وجود شرایط مساعد مرتع و افزایش تولید، قیمت دام زنده نسبت به ماه های ابتدای سال بیش از ۱۰ هزار تومان کاهش یافته که با این وجود اختلاف قیمت از مبدا تا مقصد همچنان بالاست و به نظر می رسد طراحی اپلیکیشن فعلی مبنی بر عرضه روزانه یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ راس دام در تهران و توزیع به اتحادیه بسته بندی به منظور کاهش دست واسطه گران و دلالان می تواند در کاهش قیمت گوشت در بازار تاثیربسزایی داشته باشد.
حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین وضعیت انباشت دام در واحدهای دامداری و راهکارهای کاهش دام و کنترل قیمت در بازار با خبر شویم:
روند نزولی قیمت گوشت قرمز در بازار/طراحی اپلیکشن عرضه مستقیم گوشت دست واسطه گران و دلالان را کوتاه می کند
کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکل خاصی در جابه جایی دام وجود ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر عرضه دام طبق روال در حال انجام است و مشکل خاصی در جابه جایی دام به تهران وجود ندارد چرا که بخشی از گوشت مصرفی از اطراف تامین و توزیع می شود.
وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت در بازار رو به کاهش است، افزود: با توجه به شرایط مساعد عرضه، پیش بینی می شود که قیمت گوشت گوسفندی به ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان برسد.
قندالی قیمت کنونی هر کیلو دام سبک زنده در عمده فروشی ها را ۳۵ تا ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در تک فروشی ها با نرخ های بالاتر عرضه می شود که مورد ملاک ما نیست.
رئیس سازمان امور عشایر از اُفت ۱۰ هزار تومانی قیمت دام زنده نسبت به ۲ ماه اخیر خبر داد و گفت: قیمت گوشت در خرده فروشی ها در سایه سودجویی عوامل واسطه و دلال همچنان بالاست.
وی با انتقاد از این مسئله که اختلاف قیمت گوشت از مبدا تا مقصد بالاست، بیان کرد: البته در برخی شهرستان ها و مراکز استان قیمت دام از محل پرورش تا فروش تفاوت چندانی ندارد و تنها در کلانشهرها و تهران اختلافاتی وجود دارد.
وی عرضه مستقیم دام به کشتارگاه را راه حل کنترل قیمت در بازار برشمرد و گفت: عشایر برای کوتاه کردن دست واسطه ها و دلالان بخشی از دام خود را به طور مستقیم به کشتارگاه ها تحویل می دهند که این امر در به حداقل رساندن فاصله تاثیر بسزایی دارد.
این مقام مسئول درباره اینکه آیا امکان طراحی اپیلیکشن برای عرضه مستقیم گوشت وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر با همکاری تشکل ها و اتحادیه های بسته بندی مذاکراتی داشتیم تا روزانه یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ راس دام در تهران عرضه کنند و مقدمات این کار فراهم شده است تا با توزیع مستقیم علاوه بر کوتاه شدن دست واسطه ها و دلالان، سود به جیب عشایر برود.
انباشت دام در تمامی استان ها مازاد بر نیاز کشور است/انباشت بیش از ۶۰ هزار راس گوساله پروار شده در واحدهای دامداری
سعید سلطانی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از انباشت دام در واحدهای دامداری اظهار کرد: بنابر آخرین آمار انباشت دام در تمامی استان ها مازاد بر نیاز بازار است.
وی افزود: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری، هزینه نگه داری بسیار بالاست که این امر بر قیمت تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد.
سلطانی درباره آخرین پیگیری ها پیرامون صادرات مازاد دام بیان کرد: با وجود پیگیری های مکرر اتحادیه از مسئولان ذی ربط، هنوز به نتیجه ای در این خصوص نرسیدیم.
وی افزود: موضوع انباشت دام از واحدهای دامداری باید از جهات مختلف مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت صادرات مشکلی برای تنظیم بازار پیش نیاید.
سلطانی صادرات دام زنده مازاد بر نیاز کشور را سوپاپ قابل اطمینانی دانست و گفت: مازاد دام کشور باید به بازارهای هدف صادر شود تا به تولیدکننده و بازار داخل آسیبی وارد نشود.
مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور ادامه داد: اگرچه آمار مختلفی از انباشت دام در واحدها مطرح است، اما آخرین برآوردها نشان می دهد که بیش از ۶۰ هزار راس دام گوساله پروارشده بالاتر از وزن واقعی در دامداری ها موجود است.
وی خرید تضمینی را یکی دیگر از راهکارهای کاهش انباشت دام در واحدهای دامداری برشمرد و افزود: تامین کنندگان می توانند با خرید مازاد و ذخیره سازی گوشت می توانند از انباشت دام در واحدهای دامداری بکاهند.
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری در واحدهای دامداری گفت: با وجود آنکه ازدیاد تراکم دام در واحدهای دامداری منجر به شیوع بیماری های مختلف می شود، اما تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده است، در حالیکه استمرار این روند ممکن است منجر به اشاعه بیماری در واحدهای دامداری شود.
مدیر عامل اتحادیه دامداران با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو گوساله زنده از ۴۱ هزار به ۲۵ هزار تومان رسیده است، بیان کرد: این در حالی است که قیمت گوشت در خرده فروشی ها همچنان بالاست و علی رغم کاهش قیمت دام، نرخ گوشت افت محسوسی در بازار نداشته است.
وی قیمت منطقی هر کیلو گوشت گوساله را ۶۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر گوشت با نرخ های بالاتری در بازار عرضه می شود که هر یک از فروشندگان دلایل خاص خود را برای این گرانی ها مطرح می کنند.
سلطانی ادامه داد: در شرایط فعلی تحریم، مسئولان متولی تنظیم بازار اقدام به ذخیره سازی کالا کنند تا در موقع لزوم عرضه شود.
ضرورت صادرات ۲۰ هزار راس گوساله پروار شده/واردات ۳ برابری گوشت بیش از نیاز بازار
احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه وضعیت صنعت دامداری کشور در بحران به سر می برد، اظهار کرد: هم اکنون بالغ بر ۳۶۰ هزار راس دام سنگین و سبک در واحدهای دامداری انباشت شده است.
وی افزود: با وجود آنکه ۹۵ درصد گوشت مورد نیاز در داخل تولید می شود، واردات بی رویه گوشت مازاد بر نیاز مصرف طی ماه های اخیر ضربه مهلکی به تولید داخل وارد می کند.
مقدسی ادامه داد: استمرار واردات بی رویه گوشت موجب شده دامداران دوره بعد گوساله نریزند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه واردات بی رویه گوشت قرمز منجر به خروج ارز از کشور می شود، بیان کرد: سال گذشته که کشور دچار جنگاقتصادی شد، مسئولان ذی ربط اقدام به واردات بی رویه گوشت کردند که این امر موجب شد گوشت روی دست تولیدکنندگان باقی بماند.
وی با تاکید بر صادرات مازاد دام به بازارهای هدف گفت: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری، مسئولان ذی ربط باید مجوز صادرات ۲۰ هزار راس گوساله بالای ۵۰۰ کیلو را بدهند تا دامداران از بحران فعلی خارج شود.
رئیس انجمن صنفی گاوداران قیمت تمام شده هر کیلو گوساله را ۳۱ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که هم اکنون هر کیلو گوساله زنده با نرخ ۲۵ هزار تومان فروخته می شود.
به گفته وی، در حال حاضر قیمت هر کیلو دام زنده از ۳۹ هزار تومان ابتدای سال به ۲۵ هزار تومان کاهش یافته که این امر بیانگر زیان ۶ هزارتومانی دامداران در فروش هر کیلو دام است.
مقدسی با اشاره به اینکه ۳ برابر نیاز کشور گوشت وارد شده است، تصریح کرد: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری انتظار می رود هر چه سریع تر به داد دامداران برسند، در غیر این صورت تولید داخل در ورطه نابودی قرار می گیرد.
۳ راهکار وزارت جهاد کشاورزی برای کاهش انباشت دام/انباشت ۱۴۰ هزار راس دام سبک در تهران
منصور پوریان رئیس شورای صادرکنندگان دام کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افت محسوس قیمت دام سنگین در بازار خبر داد و گفت: با توجه به انباشت چشمگیر دام در واحدهای دامداری، وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاداتی مبنی بر محدودیت واردات، خرید تضمینی یا صادرات دام را به وزارت صنعت داده است.
وی افزود: با وجود انباشتگی دام و وضعیت مساعد تولید، قیمت گوشت در خرده فروشی ها همچنان بالاست که این امر با واکنش شدید مصرف کنندگان روبرو شده است. بنابر آخرین آمار سازمان دامپزشکی از انباشت ۱۴۰ هزار راس دام سبک در تهران خبر داده است.
رئیس شورای صادرکنندگان کشور قیمت کنونی هر کیلو دام سنگین را ۲۵ هزار تومان و دام سبک را ۳۵ هزار تومان اعلام کرد.
به گفته وی، با وجود مرتع های مناسب جمعیت دام سبک در واحدهای دامداری به حدی رسیده که با انبوه دام در بخش سبک و سنگین روبرو هستیم.
این مقام مسئول قیمت هر کیلو لاشه دام سنگین را ۵۰ تا ۵۳ هزار تومان و لاشه دام سبک ۷۰ هزار تومان در عمده فروشی ها اعلام کرد.
پوریان در پایان تصریح کرد: بنابر آمار تعداد دام هایی که از مرز ۴۰۰ کیلوبالا رفت به مرز ۵۰ درصد رسید که این امر نشان می دهد دامداران با مشکلات متعددی رو به رو هستند.
با وجود انبوه دام و مازاد عرضه بر تقاضا انتظار می رود متولیان امر تدابیری بیندیشند تا ضمن جلوگیری از شیوع بیماری و مشکلات متعدد برای دامداران، قیمت گوشت متناسب با دام زنده در بازار توزیع شود تا مصرف کنندگان هم از حیث افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل ناشی از شرایط مساعد مرتع و علوفه بهره برند.
به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سال گذشته در پی نوسان نرخ ارز، بسیاری از قاچاقچیان اقدام به خروج غیرقانونی دام از مرزهای کشور کردند که همین امر زمینه را برای کمبود و التهاب قیمت در بازار فراهم کرد و کار را به جایی رساند که مسئولان در شرایط بحران ارزی و جنگ اقتصادی اقدام به واردات بی رویه گوشت کردند که این امر علاوه بر خروجارز زمینه را برای نابودی تولید داخل فراهم کرد.
آمارها نشان می دهد که امسال به سبب شرایط مساعد مرتع و بارش های مناسب، تولید دام سبک و سنگین در حدی است که بسیاری از دامداران از انباشتگی دام در واحدهای دامداری گلایه مند هستند و همواره خواهان تدابیری همچون صادرات برای رفع معضل کنونی هستند که در مقابل رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی معتقد است که داشته های فعلی تنها جوابگوی نیاز بازار است و صدور مجوز صادرات دام هر چند محدود می تواند بر تلاطم بازار گوشت دامن بزند.
ماجرا تنها به این جا ختم نمی شود چرا که بنابر آمارهای مختلف از میزان انباشتگی دام در استان های مختلف انتظار می رفت که قیمت گوشت برای مصرف کننده افت محسوسی داشته باشد که متاسفانه علی رغم کاهش قیمت دام، نرخ گوشت در قصابی ها همچنان بالاست و هر یک از فروشندگان دلایلی برای این گرانی ها مطرح می کنند که با این وجود جای این سوال مطرح است که گره کور گرانی گوشت قرمز چه زمانی باز خواهد شد؟
بسیاری از مسئولان بر این باورند امسال با وجود شرایط مساعد مرتع و افزایش تولید، قیمت دام زنده نسبت به ماه های ابتدای سال بیش از ۱۰ هزار تومان کاهش یافته که با این وجود اختلاف قیمت از مبدا تا مقصد همچنان بالاست و به نظر می رسد طراحی اپلیکیشن فعلی مبنی بر عرضه روزانه یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ راس دام در تهران و توزیع به اتحادیه بسته بندی به منظور کاهش دست واسطه گران و دلالان می تواند در کاهش قیمت گوشت در بازار تاثیربسزایی داشته باشد.
حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین وضعیت انباشت دام در واحدهای دامداری و راهکارهای کاهش دام و کنترل قیمت در بازار با خبر شویم:
روند نزولی قیمت گوشت قرمز در بازار/طراحی اپلیکشن عرضه مستقیم گوشت دست واسطه گران و دلالان را کوتاه می کند
کرمعلی قندالی رئیس سازمان امور عشایر کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه مشکل خاصی در جابه جایی دام وجود ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر عرضه دام طبق روال در حال انجام است و مشکل خاصی در جابه جایی دام به تهران وجود ندارد چرا که بخشی از گوشت مصرفی از اطراف تامین و توزیع می شود.
وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت در بازار رو به کاهش است، افزود: با توجه به شرایط مساعد عرضه، پیش بینی می شود که قیمت گوشت گوسفندی به ۷۵ تا ۸۰ هزار تومان برسد.
قندالی قیمت کنونی هر کیلو دام سبک زنده در عمده فروشی ها را ۳۵ تا ۳۷ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که در تک فروشی ها با نرخ های بالاتر عرضه می شود که مورد ملاک ما نیست.
رئیس سازمان امور عشایر از اُفت ۱۰ هزار تومانی قیمت دام زنده نسبت به ۲ ماه اخیر خبر داد و گفت: قیمت گوشت در خرده فروشی ها در سایه سودجویی عوامل واسطه و دلال همچنان بالاست.
وی با انتقاد از این مسئله که اختلاف قیمت گوشت از مبدا تا مقصد بالاست، بیان کرد: البته در برخی شهرستان ها و مراکز استان قیمت دام از محل پرورش تا فروش تفاوت چندانی ندارد و تنها در کلانشهرها و تهران اختلافاتی وجود دارد.
وی عرضه مستقیم دام به کشتارگاه را راه حل کنترل قیمت در بازار برشمرد و گفت: عشایر برای کوتاه کردن دست واسطه ها و دلالان بخشی از دام خود را به طور مستقیم به کشتارگاه ها تحویل می دهند که این امر در به حداقل رساندن فاصله تاثیر بسزایی دارد.
این مقام مسئول درباره اینکه آیا امکان طراحی اپیلیکشن برای عرضه مستقیم گوشت وجود دارد، تصریح کرد: در حال حاضر با همکاری تشکل ها و اتحادیه های بسته بندی مذاکراتی داشتیم تا روزانه یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ راس دام در تهران عرضه کنند و مقدمات این کار فراهم شده است تا با توزیع مستقیم علاوه بر کوتاه شدن دست واسطه ها و دلالان، سود به جیب عشایر برود.
انباشت دام در تمامی استان ها مازاد بر نیاز کشور است/انباشت بیش از ۶۰ هزار راس گوساله پروار شده در واحدهای دامداری
سعید سلطانی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از انباشت دام در واحدهای دامداری اظهار کرد: بنابر آخرین آمار انباشت دام در تمامی استان ها مازاد بر نیاز بازار است.
وی افزود: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری، هزینه نگه داری بسیار بالاست که این امر بر قیمت تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد.
سلطانی درباره آخرین پیگیری ها پیرامون صادرات مازاد دام بیان کرد: با وجود پیگیری های مکرر اتحادیه از مسئولان ذی ربط، هنوز به نتیجه ای در این خصوص نرسیدیم.
وی افزود: موضوع انباشت دام از واحدهای دامداری باید از جهات مختلف مورد بررسی قرار گیرد تا در صورت صادرات مشکلی برای تنظیم بازار پیش نیاید.
سلطانی صادرات دام زنده مازاد بر نیاز کشور را سوپاپ قابل اطمینانی دانست و گفت: مازاد دام کشور باید به بازارهای هدف صادر شود تا به تولیدکننده و بازار داخل آسیبی وارد نشود.
مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور ادامه داد: اگرچه آمار مختلفی از انباشت دام در واحدها مطرح است، اما آخرین برآوردها نشان می دهد که بیش از ۶۰ هزار راس دام گوساله پروارشده بالاتر از وزن واقعی در دامداری ها موجود است.
وی خرید تضمینی را یکی دیگر از راهکارهای کاهش انباشت دام در واحدهای دامداری برشمرد و افزود: تامین کنندگان می توانند با خرید مازاد و ذخیره سازی گوشت می توانند از انباشت دام در واحدهای دامداری بکاهند.
این مقام مسئول درباره آخرین وضعیت شیوع بیماری در واحدهای دامداری گفت: با وجود آنکه ازدیاد تراکم دام در واحدهای دامداری منجر به شیوع بیماری های مختلف می شود، اما تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده است، در حالیکه استمرار این روند ممکن است منجر به اشاعه بیماری در واحدهای دامداری شود.
مدیر عامل اتحادیه دامداران با اشاره به اینکه قیمت هر کیلو گوساله زنده از ۴۱ هزار به ۲۵ هزار تومان رسیده است، بیان کرد: این در حالی است که قیمت گوشت در خرده فروشی ها همچنان بالاست و علی رغم کاهش قیمت دام، نرخ گوشت افت محسوسی در بازار نداشته است.
وی قیمت منطقی هر کیلو گوشت گوساله را ۶۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر گوشت با نرخ های بالاتری در بازار عرضه می شود که هر یک از فروشندگان دلایل خاص خود را برای این گرانی ها مطرح می کنند.
سلطانی ادامه داد: در شرایط فعلی تحریم، مسئولان متولی تنظیم بازار اقدام به ذخیره سازی کالا کنند تا در موقع لزوم عرضه شود.
ضرورت صادرات ۲۰ هزار راس گوساله پروار شده/واردات ۳ برابری گوشت بیش از نیاز بازار
احمد مقدسی رئیس انجمن صنفی گاوداران در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه وضعیت صنعت دامداری کشور در بحران به سر می برد، اظهار کرد: هم اکنون بالغ بر ۳۶۰ هزار راس دام سنگین و سبک در واحدهای دامداری انباشت شده است.
وی افزود: با وجود آنکه ۹۵ درصد گوشت مورد نیاز در داخل تولید می شود، واردات بی رویه گوشت مازاد بر نیاز مصرف طی ماه های اخیر ضربه مهلکی به تولید داخل وارد می کند.
مقدسی ادامه داد: استمرار واردات بی رویه گوشت موجب شده دامداران دوره بعد گوساله نریزند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه واردات بی رویه گوشت قرمز منجر به خروج ارز از کشور می شود، بیان کرد: سال گذشته که کشور دچار جنگاقتصادی شد، مسئولان ذی ربط اقدام به واردات بی رویه گوشت کردند که این امر موجب شد گوشت روی دست تولیدکنندگان باقی بماند.
وی با تاکید بر صادرات مازاد دام به بازارهای هدف گفت: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری، مسئولان ذی ربط باید مجوز صادرات ۲۰ هزار راس گوساله بالای ۵۰۰ کیلو را بدهند تا دامداران از بحران فعلی خارج شود.
رئیس انجمن صنفی گاوداران قیمت تمام شده هر کیلو گوساله را ۳۱ هزار تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که هم اکنون هر کیلو گوساله زنده با نرخ ۲۵ هزار تومان فروخته می شود.
به گفته وی، در حال حاضر قیمت هر کیلو دام زنده از ۳۹ هزار تومان ابتدای سال به ۲۵ هزار تومان کاهش یافته که این امر بیانگر زیان ۶ هزارتومانی دامداران در فروش هر کیلو دام است.
مقدسی با اشاره به اینکه ۳ برابر نیاز کشور گوشت وارد شده است، تصریح کرد: با توجه به انباشت دام در واحدهای دامداری انتظار می رود هر چه سریع تر به داد دامداران برسند، در غیر این صورت تولید داخل در ورطه نابودی قرار می گیرد.
۳ راهکار وزارت جهاد کشاورزی برای کاهش انباشت دام/انباشت ۱۴۰ هزار راس دام سبک در تهران
منصور پوریان رئیس شورای صادرکنندگان دام کشور در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افت محسوس قیمت دام سنگین در بازار خبر داد و گفت: با توجه به انباشت چشمگیر دام در واحدهای دامداری، وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاداتی مبنی بر محدودیت واردات، خرید تضمینی یا صادرات دام را به وزارت صنعت داده است.
وی افزود: با وجود انباشتگی دام و وضعیت مساعد تولید، قیمت گوشت در خرده فروشی ها همچنان بالاست که این امر با واکنش شدید مصرف کنندگان روبرو شده است. بنابر آخرین آمار سازمان دامپزشکی از انباشت ۱۴۰ هزار راس دام سبک در تهران خبر داده است.
رئیس شورای صادرکنندگان کشور قیمت کنونی هر کیلو دام سنگین را ۲۵ هزار تومان و دام سبک را ۳۵ هزار تومان اعلام کرد.
به گفته وی، با وجود مرتع های مناسب جمعیت دام سبک در واحدهای دامداری به حدی رسیده که با انبوه دام در بخش سبک و سنگین روبرو هستیم.
این مقام مسئول قیمت هر کیلو لاشه دام سنگین را ۵۰ تا ۵۳ هزار تومان و لاشه دام سبک ۷۰ هزار تومان در عمده فروشی ها اعلام کرد.
پوریان در پایان تصریح کرد: بنابر آمار تعداد دام هایی که از مرز ۴۰۰ کیلوبالا رفت به مرز ۵۰ درصد رسید که این امر نشان می دهد دامداران با مشکلات متعددی رو به رو هستند.
با وجود انبوه دام و مازاد عرضه بر تقاضا انتظار می رود متولیان امر تدابیری بیندیشند تا ضمن جلوگیری از شیوع بیماری و مشکلات متعدد برای دامداران، قیمت گوشت متناسب با دام زنده در بازار توزیع شود تا مصرف کنندگان هم از حیث افزایش تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل ناشی از شرایط مساعد مرتع و علوفه بهره برند.
در سال ۹۷ سازمان خصوصی سازی بدون نگاه به جوانب موضوع، این کارخانه را به فردی که بعدها مشخص شد ۴۰۰ میلیون دلار ارز دولتی دریافت کرده و در بازار آزاد فروخته است، واگذار کرد.
در سفر آقای رئیسی به آذربایجان شرقی فساد چوبی لای چرخ تولید است
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم رئیسی، بلافاصله بعد از ورود به استان آذربایجان شرقی به همراه نماینده ولی فقیه و استاندار آذربایجان شرقی طی بازدیدی از پیش اعلام نشده در کارخانه ماشین سازی تبریز حاضر شد و از نزدیک در جریان آخرین روند تولید این کارخانه قرار گرفت و ضمن گفتگوی رو در رو با کارگران این مجموعه و حضور در خط تولید در جریان آخرین روند اصلاحات کارخانه ماشین سازی تبریز پس از تعیین سرپرست جدید قرار گرفت.
وزیر برق عراق :ما به تلاش برای تولید برق و خوکفایی در این زمینه ادامه میدهیم اما در حال حاضر این امر ممکن نیست و ظرفیتهای ما پاسخگو
واردات برق از ایران تا ۴ سال دیگر ادامه مییابد
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، «لوی الخطیب» وزیر برق عراق در تازهترین سخنرانی خود در مورد واردات برق از ایران گفت: ما به تلاش برای تولید برق و خوکفایی در این زمینه ادامه میدهیم اما در حال حاضر این امر ممکن نیست و ظرفیتهای ما پاسخگوی نیاز های ما در زمینه تولید بر ق نیست. بنابراین تا سه الی چهار سال دیگر به واردات برق از ایران ادامه میدهیم.
وی هم چنین در مورد فشار های آمریکا برای مقابله با واردات برق از ایران گفت: ما با همه کشورها روابط متعادلی داریم و همه باید به آن احترام بگذارند.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس با بیان اینکه افتخار میکنیم انقلاب اسلامی ما را توانمند کرد و تولیدکننده شدیم، گفت: ماهرترین مهندسان و پزشکان جهان را در ایران داریم.
عضو کمیسیون آموزش مجلس: ماهرترین مهندسان و پزشکان جهان را در ایران داریم
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
سیدجواد ساداتینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان به مناسبت 40 سالگی انقلاب اظهار داشت: قرار گرفتن انقلاب اسلامی ایران در آستانه 40 سالگی اتفاق فوقالعاده مهمی در تاریخ است به همین دلیل از حساسیت خاصی برخوردار بوده و دشمنان انقلاب از چند ماه در تلاشند تا این اتفاق باشکوه به وقوع نپیوندد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول 40 سال گفت: در دوران قبل از انقلاب در شاخصههای سیاسی، نظامی، فرهنگی، علمی و بهداشتی هیچ رشدی نداشتیم و هیچ متخصصی در داخل کشور رشد و تربیت نمیشد، اما اکنون در همه شاخهها متخصص داریم و هیچ رشتهای در کشور وجود ندارد که تا مقطع دکتری نداشته باشد.
ساداتینژاد در ادامه افزود: در دوران قبل از انقلاب ما در رشتههای پزشکی، علمی و دفاعی کشوری مصرفکننده بودیم اما اکنون به کشوری تولیدکننده تبدیل شدهایم که از کشورهای دیگر برای درمان به ایران می آیند و اکنون بهترین و ماهرترین مهندسان و پزشکان از ایران هستند.
ساداتینژاد در پاسخ به افرادی که دوران انقلاب اسلامی را با دوره پهلوی و پیشرفت کشورهای غربی مقایسه میکنند و بر این ادعا هستند که نظام جمهوری اسلامی دستاوردی نداشته است، تاکید کرد: در حوزه داخلی بیتوجهی به ظرفیتهای بومی، تک محصولی کردن کشور، کودتا و سرنگونی نظام و ترور نخبگان شرایطی بود که به ما ارث رسیده بود و جنگ تحمیلی که سبب از دست دادن منابع انسانی و سرمایههای این کشور شد و همچنین تحریمها که به کشور تحمیل شد از موانع خارجی است که ما سد همه موانع را شکسته و در این چهل سال کشور را به قدرت منطقهایی تبدیل کردیم.
ساداتینژاد با اشاره به قدرت منطقهای ایران تاکید کرد: ترامپ با ادعا بر اینکه جمهوری اسلامی را با تحریمهای موقت و کوتاه مدت فرو میپاشد تا به حال نتوانسته به آرزوی خود برسد و نمیرسد لذا نهضت روشنگری در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی ضرورت دارد و باید در حوزه اقتصاد تدابیر اساسی اتخاذ شود و با اطلاعرسانی فضای جنگی اقتصادی را برای مردم تبیین کنیم.
رئیس دانشگاه کاشان، جامعه محوری و کارآفرینی را یکی از سیاست های مهم این دانشگاه عنوان کرد وگفت: دانشگاه باید برای مردم رفاه و نشاط ایجاد کند و آسیب های اجتماعی را شناسایی و اتاق فکر جامعه و شهر باشد.
دانشگاه باید برای مردم رفاه و نشاط ایجاد کند
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
رئیس دانشگاه کاشان، جامعه محوری و کارآفرینی را یکی از سیاست های مهم این دانشگاه عنوان کرد وگفت: دانشگاه باید برای مردم رفاه و نشاط ایجاد کند و آسیب های اجتماعی را شناسایی و اتاق فکر جامعه و شهر باشد.
دکتر عباس زراعت در نشست تخصصی رویداد کارآفرینی و فناوری شهر خوب، ارتقاء سواد عمومی جامعه را از یکی از مهمترین و محوری ترین موارد برای رشد و توسعه عنوان کرد و افزود: خانواده ها نقش بسزایی در توسعه جامعه دارند و از این رو بانوان خانه دار باید سطح سواد و آگاهی خود را در تربیت فرزندان ارتقاء بخشند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه کاشان مدت هاست مرکزی را برای آموزش مادران تشکیل داده است تا سواد تربیتی را به آنان آموزش دهد اما استقبال مناسبی صورت نگرفته است، خاطر نشان کرد: از این رو، رسالت دانشگاه در آموزش تخصصی و پژوهش خلاصه نمی شود بلکه در زمینه آموزش عمومی نیز مسوولیت دارد و ابتدا باید اساتید و دانشجویان آموزش داده شده و سپس مردم آموزش ببینند.
وی سواد عاطفی، ارتباطی، مالی، رسانه ای، تربیتی، رایانه ای، فرهنگی و سواد سیاسی را از دیگر موارد سواد در جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: سواد فرهنگی و اجتماعی از مواردی است که همه آحاد جامعه اعم از استاد دانشگاه، کشاورز، کارگر و نیروهای خدماتی شهرداری و مدیران شهری و مادران وپدران باید از آن برخودار باشند.
رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: اگر سواد فرهنگی داشته باشیم با هم درگیر نمی شویم و در صدد مجادله و از صحنه درکردن رقیب نیستیم بلکه با هم گفتگوی منطقی می کنیم.گفتگوی منطقی یعنی داد و ستد دانش که طرفین در پایان گفتگو احساس کنند از یکدیگر سود برده اند .مهم ترین نقصی که در جامعه کنونی وجود دارد و مانع توسعه کشور می باشد، عدم توانایی در گفتگوست .ممکن است دانش زیادی داشته باشیم اما نتوانیم با یکدیگر تبادل کنیم که اشکال بزرگی است.
دکتر زراعت نقش دانشگاه ها را در ارتقاء سواد اجتماعی دانشجویان حایز اهمیت دانست و افزود: دانشجویان به عنوان آینده سازان کشور باید از سطح سواد اجتماعی برخوردار باشند تا بتوانند به خوبی در جامعه نقش ایفا کنند و تاثیر گذار باشند.سواد سیاسی اختصاص به قشر خاصی ندارد و هر کسی حتی رییس جمهور مملکت نیاز به این سواد دارد .متاسفانه غالب مردم و مسوولان ما در این زمینه مشکل دارند زیرا سواد عمومی باید در خانواده و مدرسه به مردم آموزش داده شود که این امر اتفاق نمی افتد.مسوول اصلی این موضوع آموزش و پرورش است که الان هم در جلسه حضور ندارند.دانشگاه کاشان در این راستا دبیرخانه ای تشکیل داده است تا کمک لازم را بنماید.
رئیس دانشگاه کاشان سواد سیاسی را از مهمترین سوادها عنوان کرد و گفت: افزایش سطح سواد سیاسی در زمان انتخابات برای تعین سرنوشت آینده کشور بسیار ضروری است زیرا مدیران عالی کشور توسط مردم انتخاب می شوند و اگر مردم با سواد سیاسی در انتخابات شرکت کنند حاکمان خوبی برای اداره جامعه انتخاب خواهند شد.
نخستین رویداد کارآفرینی و فناوری شهر خوب با هدف حل چالشهای مدیریت شهری در محورهای آب، حملونقل و ترافیک، پسماند، انرژی و محیط زیست، بهداشت و سلامت، گردشگری و صنایع و کسبوکارهای بومی و با همکاری ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی از هشتم تا دهم اسفند ماه سال جاری در دانشگاه کاشان برگزار خواهد شد.
دکتر عباسعلی اکبرزاده : دیدگاه و برنامه معاونت علمي پيشرفت و تعالي دانشگاه بر پايه همكاري و تعامل با تمامي معاونت ها و اعضاي هيات علمي دانشگاه مي باشد
مراسم تودیع و معارفه معاون علمی و فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي کاشان
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
دکتر عباسعلی اکبرزاده : دیدگاه و برنامه معاونت علمي پيشرفت و تعالي دانشگاه بر پايه همكاري و تعامل با تمامي معاونت ها و اعضاي هيات علمي دانشگاه مي باشد
به گزارش آنا از کاشان : مراسم تودیع و معارفه معاون علمی و فرهنگي دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي کاشان امروز با حضور هيات رئيسه ، اعضاي هيات علمي و كارمندان دانشگاه در سالن انديشه برگزار شد. در اين مراسم ، دكتر حسين زينلي رياست دانشگاه با بيان اينكه فلسفه جايگاه و رياست ها در تمامي زمان ها و مكان ها خصوصا دانشگاه ، خدمت به مردم و جامعه مي باشد و بايد شكرگزار خداوند باشيم كه در نظام اسلامي بار مسئوليت و هدايت مجموعه ي انساني و نسل جوان و آينده ساز كشور بر عهده ي ما گذاشته شده و انشاء الله كه بتوانيم با توكل و مشورت اين وظيفه و امانت الهي را به بهترين حالت ممكن انجام دهيم
در ادامه دکتر عباسعلی اکیرزاده مرشدي معاونت علمي ضمن تشكر از زحمات و فعاليت هاي دكتر حسين خوشدل در اين معاونت اظهار داشت ، : ديدگاه و برنامه معاونت آموزشي پيشرفت و تعالي دانشگاه بر پايه همكاري وهماهنگي با تمامي معاونت ها و اعضاي هيات علمي دانشگاه مي باشد و اميدواريم بتوانيم با تعامل و همكاري بهتر و بيشتر بدون دغدغه فعاليت و وظايف اين معاونت را انجام دهيم
عضو هیات علمی واحد کاشان خاطر نشان نمود : اولويت اصلي در معاونت آموزشي ، کيفيت و فعاليت هاي پژوهشي است كه بتواند براي كشور و نظام اسلامي كاربردي و رفع مشكل نمايد. وي گفت : بايد بتوانيم دانشگاه آزاد اسلامي كاشان را از نظر علمي و پژوهشي و فرهنگي به نقطه ا ي برسانيم كه انتخاب اول جوانان براي ادامه تحصيل در مراكز آموزشي و تحصيلات تكميلي باشد
دکتر حسین خوشدل معاون سابق علمی نيز با ارئه گزارشي از فعاليت هاي انجام گرفته در اين معاونت ، نظم و انظباط ، ارتباط با صنعت ، کيفيت آموزشي و افزايش رشته ها را از هدف هايي دانست كه در مدت مسئوليت خود پيگيري و توانسته به اين اهداف دست يابد
نخستین خط تولید پایههای چدن نشکن توزیع برق و روشنایی در آیینی با حضور معاون اول رییس جمهور و وزیر نیرو در کارخانه هامون نایزه کاشان به بهره برداری رسید.
نخستین خط تولید پایههای چدن نشکن راه اندازی شد
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
مدیر واحد نوآوری و توسعه شرکت هامون نایزه با اشاره به هزینه 500 میلیارد ریالی راه اندازی این خط تولید گفت: واحد ریخته گری جدید نسبت به روش های پیشین با قیمت کمتر و دقت مناسب تر تولید می کند و مشکلات روش های معمول کاهش می یابد.
وزیر نیرو در در ائین ویژه افتتاحیه ای این پروژه گفت: با اجرای این طرح ۱۱ هزار مگاوات برق به ظرفیت برق کشور اضافه شد .
بهره برداری از سیکل ترکیبی کاشان
نوشته شده توسط
مرتضی شریف
رضا اردکانیان وزیر نیرو ضمن عرض تبریک به مناسبت ۴۰ سالگی پیروز انقلاب اسلامی گفت: در چهل سال قبل جمعیت کشور بالغ بر ۳۶ میلیون بود و تمامی نیروگاه ها که اندکی بیش از هفت هزار مگاوات ظرفیت داشتند توسط خارجی ها ساخته شده بود.
نماینده مردم کاشان:
40 درصد صنعت فرش ماشینی در کاشان تعطیل است
نوشته شده توسط
مدیرسایت
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعطیلی 40 درصد صنعت فرش ماشینی در کاشان گفت: تامین مواد اولیه برای صنایع نساجی و فرش ماشینی در منطقه کاشان خارج از سیکل بورس در حال انجام است.